Nagovor predsednika PSS

Toplo pozdravljeni dragi člani, prijatelji in simpatizerji Pustne sekcije Striček.

Pred osmimi leti sem prevzel odgovorno in hkrati zelo atraktivno vlogo, mesto predsednika Pustne sekcije Striček.  Začetki niso bili lahki, spopasti se z vsemi izzivi, sprejemati veliko pomembnih odločitev, povezovati  pridno in delovno ekipo ter sto drugih obveznosti,  ki jih še danes z veseljem opravljam.

Ob meni deluje tudi pridna in zanesljiva ekipa ministrov in ministric, ki se je v času mojega delovanja tudi nekoliko zamenjala in okrepila z novim delovnim zagonom ter mlado in svežo energijo. Skupaj se zavzeto trudimo, da se pestro pustno dogajanje na Viru vsako leto stopnjuje, da se krepi zabavno-kulturni program, želimo prispevati k živahnemu dogajanju v občini Domžale, tudi z namenom združevanja starejših in mlajših.

Pust na Viru je za prebivalce Vira in okoličane kot vsakoletni praznik. S svojo podporo tudi slednji pripomorete, da se naše zabavno pustno dogajanje odvija kot po maslu.

Bodite z nami tudi letos že na 27. pustnem karnevalu, kjer bo še bolj živahno, norčavo, barvito in zabavno!

Prisrčno vabljeni tudi novi člani oz. vsi tisti, ki ste pripravljeni sodelovati in prispevati, da bo PUST na Viru živel še naprej!

Lep predpustni pozdrav,

Peter Kosec, Pipi